2013. május 21., kedd

A mesék realitása

avagy ne tanuljon hülyeséget a gyerek

A legnagyobb ihletadóm a Patatanya volt.
Valamelyik nap ment a TV-ben,életemben először néztem Otis a tehén (vagy bika vagy akármi) kalandjait.Bár ne tettem volna.

Kezdjük ott,hogy ha Otisnak hívják és pasi hangja van.akkor mit keres rajta tőgy?? Na de most komolyan!Olyanról,hogy bika ,hallottak már?És akkor jön majd az,hogy a gyerek azt hiszi,hogy van fiú tehén,a bika meg egy külön faj.Na meg születik egy kisboci akinek Otis tehén az apja.De könyörgök,ha az anyuci bocinak tőgye van,meg az apucinak is,akkor hogy a rákba lesz a kisboci??? Jedi erő,vagy mi?

Mondjuk a legjobb az az,amikor a mesében lévő állatok beszélgetnek az emberekkel.Perszeee milyen jól megértjük egymást,aztán a szülő azt veszi észre,hogy a kölke kínozza a szerencsétlen állatot,mert az nem hajlandó kommunikálni vele.Ne röhögj,nálunk volt már ilyen!
És akkor arról még nem is beszéltem,hogy a mesebeli állatoknak nagyon jó érzéke van kocsit,motort,biciklit,anyámkínját vezetni ,valamint értenek a számítógépekhez,különböző masinákat szerelnek össze (egy kerékből és botból időgépet stílusban) és megmentik a világot.

Most tudom,hogy sokaknak nem tetszik,hogy lehúzom a meséket,mert az kell a gyerekeknek meg egyéb hülyeségek.Hát basszus ha már annyira nézetni akarnak valami mesét szegény kölökkel akkor legalább már valami normálisat!Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen,aki jobban preferálja a régi ÉRTELMES(!!!) meséket mint ezeket az új animációs sz*rokat.

Oké,most lenyugszom.

Az meg már más kérdés,hogy Otis tehén kalandjai után az Éjszaka a múzeumban második része következett,amiről szintén tudnék írni....


Csak hogy képben legyetek Otis tehén nemi indentitását illetően itt egy kép mesés tőgyéről:
 hát nem szexi? 

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Nézz be, van neked egy díjam:)
    thyselfistheonlyexception1.blogspot.hu

    VálaszTörlés